Jazykový kurz pod stromeček? Originální a užitečný k tomu!

Rok se s rokem opět sešel a na dveře už pomalu klepou Vánoce. Sháníte pro své blízké originální, ale zároveň praktický, dárek, který jim bude dělat radost ještě dlouho po Vánocích? Nadělte jim pod stromeček jazykový kurz. Zaručeně potěší!

Jazykový kurz pod stromeček

Koho jazykový kurz potěší nejvíce?

Máte mezi svými nejbližšími maminku na mateřské dovolené, která se brzy opět zapojí do pracovního procesu? S jazykovým kurzem rozhodně nešlápnete vedle, ba naopak – pomůžete jí zlepšit úroveň jazykových dovedností a tím i zvýšit šanci na získání vysněné práce. Navíc se touto duševní činností maminka odreaguje od každodenní rutiny v podobě starosti o dítě.

Jazykový kurz pod stromeček - maminky na mateřské dovolené

Jazykový kurz se samozřejmě bude hodit i studentům připravujícím se na budoucí povolání. Bez znalosti cizího jazyka na současném trhu práce bohužel příliš neobstojí. To samé platí pro ty, kteří pracují v mezinárodních firmách. I těm přijde trénink jazykových dovedností vhod.

Obdarovat lze ale také seniory, kteří si studiem cizího jazyka procvičí paměť a předejdou tak ztrátě duševních funkcí.

Jazykový kurz pod stromeček - senioři

Jak vybrat vhodný kurz pro obdarovaného?

Při výběru jazykového kurzu jako dárku je potřeba věnovat pozornost několika aspektům, mezi něž patří zejména:

Časové možnosti obdarovaného

Abyste vybrali vhodný kurz, měli byste s předstihem nenápadně zjistit, jaké jsou časové možnosti obdarovaného. Někomu bude vyhovovat studium v ranních či dopoledních hodinách, někomu – třeba z důvodu časté pracovní vytíženosti– naopak v odpoledních či večerních hodinách.

  • A když bude mít obdarovaný někdy čas navíc, může si na své chytré zařízení stáhnout některou z výukových aplikací a procvičovat si tak například angličtinu nebo němčinu.

Jazykový kurz pod stromeček - časové možnosti obdarovaného

Skupinová vs. individuální výuka

Dalším důležitým kritériem je to, zdali se obdarovaný jedinec cítí lépe ve skupině, nebo je spíše příznivcem individuální výuky. Podle toho se pak můžete lépe rozhodnout, jestli je lepší příjemci daru předplatit účast ve skupinovém kurzu nebo naopak určitý počet individuálních lekcí.

Jazykový kurz pod stromeček - skupinová vs. individuální výuka

Studium mimo domov vs. online výuka

V neposlední řadě je potřeba zvážit také to, jakou formu výuky obdarovaný preferuje. Je pro něj příhodnější zavřít za sebou dveře a odjet na výuku mimo domov, nebo bude raději studovat z pohodlí domova online? Ve velkém množství případů existují obě varianty.

Jazykový kurz pod stromeček - studium mimo domov vs. online výuka

  • V případě, že byste nikterak nepořídili, věnujte svým blízkým alespoň dobrou motivační knihu!

Komentáře

Přidat komentář

Denní studium střední školy - Obchodní akademie Praha

Chcete studovat? 

Kontaktujte nás!

Fill in the blank
+420 286 857 164

2019 © Copyright OA Praha. Všechna práva vyhrazena

Aira GROUP s.r.o.